machiajul mineral

Doriti sa aratati cat mai bine cu putinta si cautati produse care sa se incadreze in raportul calitate-pret si, in plus, produse care sa includa ingrediente preponderant naturale? Machiajul mineral poate fi o solutie optima! Este un machiaj bio care va va sa aratati natural pe tot parcursul zilei. Este un machiaj sanatos, ceea ce inseamna ca nu va provoca iritatii ale pielii.

Machiajul mineral prezinta o multitudine de avantaje pentru piele, precum:

Nu contine parabeni sau alte substante daunatoare tenului

Lipsa substantelor daunatoare din produsele bio reprezinta un mare avantaj pentru ca tenul se va pastra curat, sanatos si tanar pentru o perioada e timp mai indelungata. Inca din cele mai vechi timpuri femeile folosesc machiajul pentru a isi evidentia trasaturile. Cleopatra, de exemplu, isi contura ochii cu o substanta numita galena. Grecii utilizau praf de plumb pentru a-si pune in evidenta. Bineinteles, pe vremea respectiva nu existau studii de specialitate si multe dintre produsele utilizate erau nocive. Astazi veti putea gasi produse cercetate in laboratoarele lumii, sigure si de o foarte buna calitate: pudra minerala, farduri, rujuri ssau fond de ten mineral.

Reducerea rosetei si a acneei

Specialistii sustin ca datorita substantelor naturale din machiajele minerale roseata si acneea se estompeaza.

Rezistenta la transfer

Fie ca doriti sa megeti la plaja, la sala, sau doar pentru faptul ca nu aveti timp sa va refaceti machiajul peste zi, machiajul mineral este potrivit si gata sa va satisfaca toate nevoile. Rezistenta la transfer este unul dintre atuurile principale ale acestor tipuri de produse.

Pielea poate sa respire

Aceasta calitate poate parea ca este in contradictie cu cea anterioara, insa lucrurile nu stau asa! De fapt, veti beneficia de un dublu avantaj. Machiajul de pe fata va fi rezistent la transfer si, in acelasi timp, tenul va putea sa respire, acest lucru nefiind posibil prin utilizarea fardurilor clasice. Este bine de stiut acest lucru pentru atunci cand va alegeti produsele cosmetice, fiind de dorit sa va indreptati atentia mai mult asupra produselor minerale si mai putin asupra celor chimice.

Protectie impotriva radiatiilor UV

Indiferent de anotimp, soarele isi reflecta razele peste pielea voastra si, desi nu pare sa va afecteze, pe termen lung poate sa va creeze necazuri mari. De aceea, specialistii va sfatuiesc sa folositi creme impotriva radiatiilor UV. Machiajul mineral reprezinta o modalitate eficienta de a va feri de aceste radiatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *